Arhivă blog

marți, 8 ianuarie 2019

Tichet aer conditionat la Rabla pentru electrocasnice



     Românii ar putea primi vouchere cu valorea de 300 de lei dacă decid să îşi înlocuiască un aparat de aer conditionat vechi cu unul nou, cu consum redus de energie clasa A++ sau A +++, în cadrul programului Rabla pentru electrocasnice, potrivit unui proiect de ordin publicat de Ministerul Mediului.

 Administratia Fondului pentru Mediu

        Pentru a putea beneficia de voucher aer conditionat , aparatul trebuie sa fie demontat din uz si pregatit de a fi preluat . In schimbul predarii echipamentului uzat beneficiati de un sistem nou de aer conditionat .

         Oferim demontare aer conditionat pentru TICHET rabla .


     Administrația Fondului pentru Mediu este principala instituție care asigură suportul financiar pentru realizarea proiectelor și programelor pentru protecția mediului, constituită conform principiilor europene „poluatorul plătește” și „responsabilitatea producătorului”.      ”Aşa cum am promis, ghidul de finanţare a programului Rabla pentru electrocasnice a fost publicat. Este un program 100% nou, mult aşteptat de români. Prin intermediul acestuia, estimăm că vom înlocui peste 60.000 de echipamente vechi şi uzate cu unele noi, cu consum redus de energie şi prietenoase cu mediul”, a declarat Graţiela Gavrilescu 


Un comentariu:

  1. UPDATE
    Persoanele care s-au înscris în a treia sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice au la dispoziție un pic mai mult de două săptămâni pentru a folosi voucherele primite, altfel acestea sunt anulate, iar beneficiarii nu le vor mai putea folosi la înlocuirea electrocasnicelor vechi, potrivit unui comunicat recent al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).


    Printr-un comunicat de presă publicat recent pe website-ul propriu, AFM a anunțat publicarea listei ce cuprinde persoanele acceptate în cea de-a treia sesiune a Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, mai cunoscut sub numele de Rabla pentru electrocasnice.

    Persoanele ce se regăsesc pe lista publicată de AFM au la dispoziție doar puțin mai mult de două săptămâni pentru a utiliza voucherele obținute la magazinele validate în cadrul celei de-a treia sesiuni a programului Rabla pentru electrocasnice. Mai exact, beneficiarii voucherelor le vor putea folosi până în data de 2 august 2019, altfel acestea se vor anula.

    Verifica daca te afli pe lista :
    https://solicitant.afm.ro/(X(1)S(2ecr22os0z01vwpq2bq2nnqz))/pf/VerificareSolicitare

    RăspundețiȘtergere