Arhivă blog

sâmbătă, 26 martie 2016

Produsul anului 2015

     Produsul Anului este un studiu realizat special pe consumatorii din Romania  , unde criteriile de selectie sunt : pretul , calitatea , numarul de unitati comercializate .
     In fiecare an incercam sa nominalizam produsul cu cea mai mare pondere catre clientul final .              
     Pentru " Produsul Anului 2015 " am ales in baza caracteristicilor si a pretului , aparatul de aer conditionat Osaka Nordic Inverter . ( OHW - LT )
     Marca Osaka a adus gama Nordic Inverter in anul 2015 ca un model cu functii noi , cum ar fi tehnologia " 3DC inverter " care permite echilibrarea diferentei de temperatura , rezistenta " Carter " montata in unitatea exterioara care ajuta sitemul de climatizare sa functioneze in conditii optime chiar si la temperaturi extrem de scazute sau ridicate ( - 20 C / + 50 C ) , auto- diagnoza si auto- protectie , auto - restart , modul sleep si modul turbo .
     
    
     Cu o telecomanda noua , sistem nou de curatarea filtrelor in partea superioara ( similara Samsung ) , un plastic de buna calitate a unitatii interioare si o unitate exterioara marita , sistem LED la afisarea temperaturii , fac din acest produs cel mai bun raport calitate - pret al anului 2015 . 
     Eticheta energetica :

     Continuam in fiecare an  cu aceasta competitie unde dorim sa promovam cel mai bun raport calitate - pret .
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu