Arhivă blog

joi, 16 aprilie 2015

Gama Daikin 2015 - 2016

Vezi toate produsele DAIKIN - AICI 

0785.125.305 Telekom
0724.125.305 Vodafone


Modele noi de la Daikin pentru aparate de aer conditionat rezidentiale 2015 - 2016 

Seria FTXV - AB

Caracteristicile produsului

  • Telecomanda cu infraroşu este prietenoasă cu utilizatorului şi este dotată cu o funcţie de temporizare care vă permite să programaţi pornirea sau oprirea unităţii la o anumită oră.
  • Modul turbo permite încălzirea sau răcirea rapidă a camerei în câteva minute
  • Programatorul pentru 24 h poate fi setat să înceapă răcirea sau încălzirea în orice moment în cursul unei perioade de 24 de ore
  • Funcţia de autobaleiere verticală deplasează fantele de refulare în sus şi în jos pentru o distribuire eficientă a aerului în cameră
  • Panoul frontal plat şi elegant se integrează uşor în orice decor interior şi este uşor de curăţat
 DAIKIN Inverter FTXV-AB


Modele fabricate in EUROPA - Cehia

NOUA gama rezidentiala FTXB - C

Caracteristicile produsului

  • Panoul frontal plat şi elegant se integrează uşor în orice decor interior şi este uşor de curăţat
  • Telecomanda cu infraroşu este prietenoasă cu utilizatorului şi este dotată cu o funcţie de temporizare care vă permite să programaţi pornirea sau oprirea unităţii la o anumită oră.
  • Funcţia de autobaleiere verticală deplasează fantele de refulare în sus şi în jos pentru o distribuire eficientă a aerului în cameră
  • Programatorul pentru 24 h poate fi setat să înceapă răcirea sau încălzirea în orice moment în cursul unei perioade de 24 de ore
 Daikin 9000 Btu gama FTXB-C

Gama FTX-K

Caracteristicile produsului

  • Panoul frontal discret se integrează uşor cu peretele şi cu decorul interior
  • Funcţia foarte silenţios: funcţionarea unităţii aproape că nu se aude. Nivelul presiunii sonore este redus până la 19 dBA. !
  • Controler online (opţional): controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii, reţele locale sau internet
  • Programul uscat permite reducerea nivelului umidităţii fără variaţii ale temperaturii camerei
  • La o unitate exterioară multi pot fi conectate până la 2 unităţi interioare,; toate unităţile interioare sunt controlate în mod individual şi nu necesită instalare în aceeaşi cameră sau în acelaşi timp
 Daikin 9000 Btu - gama FTX-K

Seria FTXS - K

Maximum de design şi confort pentru întreaga casă
Seria CTXS/FTXS-K a fost concepută cu gândul la simplicitate şi funcţionalitate. Graţie curbelor şi liniilor line, unitatea se integrează frumos în dormitoarele şi zonele de zi actuale. Conturul suplu şi minimalist a fost creat pentru a se potrivi cu orice interior modern. Designul modern al seriei CTXS/FTXS-K adaugă o notă de stil discret la orice cameră din locuinţă.

Design integrat

Wall mounted small air conditioning units CTXS/FTXS-K series Excelenţa se află în detalii. Din acest motiv, designul suplu şi funcţional al unităţii de perete este completat cu un finisaj de calitate ridicată. Culoarea alb cristal mat oferă unităţii interioare un aspect proaspăt şi rafinat. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare şi laterale vă garantează integrarea seriei CTXS/FTXS-K printre elementele de decorațiuni interioare.

Telecomanda


Doriţi să faceţi camera confortabilă doar cu o atingere de buton? Nicio problemă, seria CTXS/FTXS-K vine cu o telecomandă prietenoasă. Dezvoltată cu aceeaşi grijă şi atenţie ca şi unitatea interioară suplă şi fină, telecomanda are un design modern şi minimalist. Fiind ambele disponibile cu finisaj alb cristal mat de calitate ridicată, telecomanda şi unitatea interioară se asortează perfect.

Linişte de vis

Liniştea este esenţială pentru un somn odihnitor. Daikin a depus eforturi deosebite pentru a vă asigura un somn confortabil şi fără întreruperi. Rezultatul este o unitate interioară care funcţionează aproape neobservată. Zgomotul produs de-abia ajunge la 19 dB, cât o şoaptă. Somn uşor!

Performanţă superioară

Graţie demersului continuu al Daikin de căutare a unei eficienţe tot mai ridicate, seria CTXS/FTXS-K atinge o performanţă superioară. Unitatea controlată prin inverter reglează puterea utilizată pentru a o corela cu cerinţele reale. Acest lucru permite obţinerea unor economii substanţiale de energie, deoarece temperatura din cameră este păstrată la un nivel constant. Prin urmare, seria CTXS/FTXS-K furnizează o performanţă superioară, cu valori ale eficienţei energetice sezoniere de până la A++.

Interiorul potrivit pentru camera potrivită


Avem o gamă completă de unităţi de perete pentru a vă oferi maximum de design şi confort, în orice cameră din locuinţă.
Unităţile de perete de dimensiuni mici sunt optimizate pentru dormitoarele moderne, iar unităţile de perete de dimensiuni mai mari furnizează confortul perfect pentru zona de zi.

Funcţii de economisire a energiei

ENERGY SAVING FEATURES
Pentru a îmbunătăţi confortul şi eficienţa seriei CTXS/FTXS-K, detectorul de prezenţă cu ochi inteligent, setarea pentru modul economic şi programatorul săptămânal permit economii semnificative de energie.


Confortul dvs.


Gama FTXZ-N - Ururu Sarara


Tehnologie inovatoare, premiată, care include 5 tehnici de tratare a aerului, cu impact extrem de redus asupra mediului si consum foarte redus de energie.
› Răcire, încălzire, purificare a aerului, ventilare, umidificare şi dezumidificare într-o singură unitate
› Filtrul de aer cu curăţare automată reduce cu 25% consumul de energie şi munca dumneavoastră
› Tehnologia ochiului inteligent pe 3 zone direcţionează fluxul de aer astfel încât acesta să nu ajungă direct la persoanele prezente în încăpere
› Fluxul 3D de aer asigură circulaţia aerului proaspăt chiar şi în cele mai îndepărtate colţuri ale camerei


Design premiat


Câştigător al prestigiosului premiu de design reddot 2013, la categoria aer condiţionat. Ururu sarara - reddot award

Control inteligent al umidităţii


Umidifică aerul interior pe timp de iarnă şi dezumidifică pe timp de vară.

Aer proaspăt, pe tot parcursul anului

Ventilaţie şi purificare, cu supravegherea zonei de lucru pentru detectarea mișcării, pentru un aer calitate superioară, atunci când e nevoie.

Uşor de controlat

Controlaţi cu ajutorul unei telecomenzi fără fir, o anumită funcțiune sau ca parte a sistemului de automatizare a locuinţei.

Eficienţa energetică

Cea mai ridicată eficienţă energetică.  Clasa energetică A+++. Graţie tehnologiilor avansate de economisire a energiei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu