Arhivă blog

duminică, 24 decembrie 2017

Cand montam aer conditionat

0785.125.305 Telekom / 0724.125.305 Vodafone

Instalare aer conditionat - vezi PRET




➡   Când angajezi o echipă profesionistă de tehnicieni , asigură-te ca au o experiență de service fără probleme și ca vor efectua o instalare completă și de succes a sistemului. 
   Când nu angajați un serviciu profesional de aer condiționat, riscați să plătiți pentru reparații viitoare recente, garanții fără valoare și sa pierdeti financiar .

 ➡  Atunci când căldura de vară va topeste , nu doriți să vă faceți griji cu privire la instalația de aer condiționat, nu-i așa ?
Doriți ca unitatea dvs. să fie instalată rapid, corect și să respecte standardele profesionale, nu-i așa? Atunci, țineți minte aceste sfaturi viitoare când căutați o instalare adecvată de aer conditionat !

 ➡  Alegeti dvs. ziua instalarii , o zi in care programul sa va fie flexibil , deoarece un montaj de aer conditionat poate dura intre 50 min. si 2 ore . Aceasta este cea mai importanta zi pentru confortul dvs. deoarece un montaj aer conditionat corect realizat mareste durata medie de utilizare cu 50 % . 

 ➡ Este bine sa specificati operatorului eventualele dorinte sau probleme cu care va confruntati ( ex : program de liniste intre orele 08.00 - 14.00 )

 ➡  Alegeti locul amplasamentului pentru unitatea din casa si cea de afara impreuna cu echipa de instalare , aceasta urmeaza procedura manualuilui de instalare oferit de catre producatorul aparatului de aer conditionat .

➡   In locul unde va fi amplasat sistemul de climatizare asiguram un minim spatiu de miscare , eventual asiguram podeaua si celelalte obiecte electronice cu folie de plastic impotriva prafului . 

➡   Alegeti personal calificat care ofera GARANTIE si factura fiscala . 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu