Arhivă blog

marți, 9 februarie 2016

Cand achizitionam aerul conditionat ?

0785.125.305 Telekom
0724.125.305 Vodafone



Cu totii ne dorim ca vara la 40 C sa dispunem de un sistem de climatizare care insa sa nu consume mult .  Noua tehnologie a aparatelor de aer conditionat dispune de un consum mult mai mic ( tehnologia inverter ) .

Chiar daca ati achizitionat o locuinta intr-un ansamblu de blocuri noi un echipament  de climatizare va poate ajuta sa ajungeti la o umiditate normala . Se stie ca tehnologia materialele au evoluat in asa fel incat in decursul a 5-7 luni se poate construi un bloc insa umiditatea este crescuta .

In urma graficelor efectuate s-a constatat de catre echipa AerConditionatVanzari.ro ca cel mai propice moment al anului pentru achizitionarea aparatului de aer conditionat este acela al sfarsitului si inceputului de an ( decembrie - martie ).In aceasta perioada gasim cele mai mici preturi in comparatie cu restul anului . 
Avantajul cumpararii aparatului de aer conditionat toamna - iarna este unul financiar ( preturi mai mici cu 10 - 20 % ) . 



Daca dorim si serviciul tip instalare cu atat mai bine , deoarece gasim o promptitudine si o flexibilitate mai mare . Orice comanda preluata telefonic sau online are ca si termen de instalare 24 h   .
Instalarea presupune montarea unitatii interioare in locuinta si a unitatii exterioare in afara locuintei . In montajul standard sunt inclusi trei metri liniari de traseu frigorific si o perforare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu