Arhivă blog

duminică, 16 februarie 2014

Curatare Aer Conditionat - 100 Lei

0765.704.695 Cosmote
0724.125.305 Vodafone
c0ntact@aerconditionatvanzari.ro

Curatare ,verificare aparate de Aer Conditionat - de la 100 Lei 

Curatare aer conditionat de la 100 lei

Va recomandam (OPTIONAL) ca in perioada 01 ianuarie-31 martie a fiecarui an sa solicitati serviciul de interventie pentru intretinerea echipamentului (lor), CHIAR DACA PRODUSUL ESTE IN PERIOADA DE GARANTIE.  

Curatarea  va fi contra  - 100 Lei . Depasirea termenului de 31 martie va insemna cresterea tarifului cu 50 %.
 - DURATA MEDIE DE FUNCTIONARE A ECHIPAMENTULUI CRESTE CU PANA LA 5 ANI- DEZINFECTAREA UNITATII INTERIOARE DE PARTICULE SI MICROBI (SPRAY SPECIAL)- FUNCTIONAREA ECHIPAMENTULUI LA PARAMETRI NORMALI ATAT PE RACIRE/INCALZIRE CAT SI LA CONSUMUL DE ENERGIE- IN CAZUL UNEI DEFECTIUNI SE VA INTERVENI SI REMEDIA IN MAXIM 6 ZILE LUCRATOARE
- PENTRU O DURATA MAI MARE DE 6 ZILE VA VOM PUNE GRATUIT LA DISPOZITIE UN ECHIPAMENT DE AER CONDITIONAT MOBIL, PANA LA REMEDIEREA DEFECTIUNII


Curatarea , igienizarea si verificarea aparatului de aer conditionat

Pentru a impiedica dezvoltarea bacteriilor , a virusilor si a acarienilor in aparatele de climatizare , va recomandam curatarea periodică a filtrelor şi a evaporatorului aparatului de aer conditionat.
Serviciul consta in operatiuni de curatare si igienizare utilizand substante special destinate ( spray spuma , spray lichid , spray )
Avantajele igienizarii aparatului de aer condiţionat sunt:
  • In filtrele aparatului de aer conditionat se aduna in timp : praf , scame , acarieni , microorganisme . Toate acestea va pot imbolnavi si pot bloca functionarea aparatului sau pot afecta calitatea aerului printr-un miros neplacut .
  • eliminarea disconfortului produs de mirosul neplaacut;
  • Persoanele care locuiesc sau lucreaza intr-un mediu unde se afla un aparat de aer conditionat sunt mai predispuse la o serie de boli generate de bacteriile aflate in aparatul de aer conditionat .

Curatare si verificare Aer Conditionat 9000  btu      -100 lei .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu