Arhivă blog

sâmbătă, 28 septembrie 2013

Demontat aer conditionat - Reabilitare

0785.125.305 Telekom
0724.125.305 Vodafone



  Cele mai mici preturi , calitate garantata !


Lista de preturi :


Demontat si remontat  aer conditionat (Unitate Externa ) - 240 Lei
Remontat aparat aer conditionat (Unitate Externa ) - 120 Lei   
Demontat ( Unitate Externa ) - 120 lei   
Prelungire console ( Unitate Externa )          - 50 Lei                                                            

Demontat unitate exterioara aer conditionat + Remontat unitate exterioara aer conditionat



In momentul in care se instaleaza schela metalica pentru efectuarea reabilitarii termice a blocului , aveti nevoie de cineva sa se ocupe de demontat aer conditionat, pentru a se putea lucra in spatele lui, a nu fi lovit/ incarcat cu adeziv/vopsea. In conditiile in care primiti o oferta substantial mai mica, ganditi-va de 2 ori inainte sa alegeti, fiindca nu intotdeauna un pret mic indica si mana de lucru profesionala.

De ce sa apelati la serviciile noastre?

1. Personalul de pe schela nu detin calificare/studii pentru a lucra la aceste aparate ( " au baieti de pe schele o cheie reglabila, o surubelnita si un imbus" asta este fraza des intalnita la cei ce lucreaza pentru reabilitarea termica)

2. La demontare unitate externa aer conditionat, NU se va pierde freon.
Mentionam ca se va face verificare aer conditionat inainte de a fi demontat pentru a se evita eventuale neintelegeri.

3. La montare unitate externa aer conditionat  se va folosi pompa de vaccum. Prin acest proces orice impuritate care ar putea intra in traseul frigorific al aparatului de aer conditionat, va fi eliminata. Fara aceasta etapa din procesul de montare unitate exterioara aer conditionat, exista riscul ca aparatul sa se defecteze la scurt timp ( se formeaza dop pe instalatie, dupa o perioada de timp aceasta ducand la arderea compresorului)

    Odata cu inceperea programului de reabilitare termica a blocurilor, au fost primite nenumeroase programari pentru reparatii aer conditionat dupa ce acestea au fost demontate si remontate de catre muncitorii de pe schele. Pentru a castiga increderea, acestia pot sustine ca ar fi de la firma de aer conditionat.
    Evitati aceste probleme si ganditi-va inainte de a va hotara cine sa se ocupe de demontare unitate externa aer conditionat si remontare unitate externa aer conditionat.
Operatiuni ce vor fi efectuate:

- demontat unitate aer conditionat ( demontare unitate si gazduirea acesteia in interiorul locuintei dvs., demontarea suportilor );
- montat unitate aer conditionat ( montare suporti cu ajutorul unor prinderi speciale de lungime 20 cm . Nu se taie izolatia termica, montare si racordare unitate externa );
- punerea in functione si efectuare probei de functionare.
Nu intra in atributia noastra gazduirea unitatii externe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu